Sojine svijeće – Jar VANILIJA BOURBON

(1 recenzija korisnika)

kn95,00

Izrađene su od 100% prirodnog sojinog voska i najkvalitetnijih mirisnih ulja

Naše sojine svijeće su ručno izlivene u staklene posudice.

* Miris: VANILIJA BOURBON

Dimenzija: 100mm x 100mm

Sve naši proizvodi su ručno proizvedeni, u različitim su veličinama, a izrađene su od 100% čistog sojinog voska, s pamučnim fitiljem, visokim postotkom kvalitetnih mirisnih ulja te bez parabena. Potpuno su biorazgradive, netoksične i ekološki prihvatljive. Koristimo samo prirodne pamučne fitilje, bez tragova olova i drugih metala. Svijeće gore čisto, bez otpuštanja čađe i toksičnih plinova (za razliku od parafinskog voska koji je proizvod naftne industrije).
Sojin vosak gori na nižoj temperaturi, pa svijeće gore 50% duže od parafinskih svijeća.

Vosak je biorazgradiv, a spremnik i ambalaža mogu se koristiti kao dekorativna posuda. Ostaci voska lako se čiste toplom vodom i sapunom.

Podijelite na socijalnim mrežama

Opis

Masažne svijeće

Naše svjeće izrađene su od voska biljnog podrijetla, a vlastitim se plamenom tope i postaju masažno ulje izvrsne i neuporedive arome. Također, njeguju i hidratiziraju vašu kožu. Prije nego što počnemo koristiti svijeću kao masažno ulje, moramo ugasiti plamen, testirati temperaturu vrhom prsta te kada dosegne željenu temperaturu, možete početi razmazivati ulje po tijelu ili ga prvo nanijeti na ruke kako biste bolje kontrolirali dozu. Pored svojih kozmetičkih svojstava, njegov sastav, kojeg čine čista esencijalna ulja, doprinosi i u terapijskom, mentalnom i emocionalnom pogledu. Biljka soje proizvodi ulje koje hidrogenira u voštanu tvar koja ravnomjerno sagorijeva na niskoj temperaturi, a traje 50% duže od parafinskog voska, koji nije dobar za masažu.

Svijeća na bazi sojinog voska:
✓ Ispušta 98% manje ugljikovodika: bolje je za okoliš i zdravlje.
✓ Netoksična, ne sadrži parafine i 100% je prirodnog podrijetla.
✓ Traje dvostruko duže za razliku od klasičnih parafinskih voskova oBeeswax i njegova aroma se osjeti cijelo vrijeme.
✓ Hori na niskoj temperaturi, što pomaže očuvanju zdravlja a biljna ulja istodobno daju toplu i hidratantnu masažu, zahvaljujući svojim izvrsnim kozmetičkim sastojcima poput biljnog sojinog ulja.
✓ Biorazgradiva je.
✓ Sojin vosak lako se čisti i uklanja s namještaja ili tkanina. Malo sapuna i vode dovoljnoje za čišćenje.
✓ Obnovljivi je resurs za razliku od ostalih svijeća ovisnih o ulju.
✓ Ne sadrži životinjsku masnoću.

1 recenzija za Sojine svijeće – Jar VANILIJA BOURBON

  1. Iva

    Svijeća je vrhunska. Ravnomjerno gori, organska je tako da miris nije toksičan, kad se ugasi ne pušta one crne rubove. Miris je predivan, svakome bih preporučila ovu svijeću, odnosno bilo koji miris iz ove linije.

Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *