Gloria – Mini set

(3 recenzije korisnika)

kn93,10

Sadrže cjelokupnu njegu lica!

Elegancija prirode, dašak svježine i luksuzne njege. Sve to moguće je pronaći u Gloria Mini setu koji objedinjuje četiri proizvoda iz Zlatne kolekcije. Ova neodoljiva pakiranja sadrže cjelokupnu njegu lica i stanu u svaku kozmetičku torbicu.

Upravo za potrebe testiranja naših proizvoda u ponudi imamo Mini set s dozama koje se mogu koristiti do tjedan dana. Doza je dovoljna kako bi vidjela odgovaraju li proizvodi tvojoj koži. Imajući u vidu da je kozmetika prirodna, prema sastojcima možeš odmah vidjeti svoje favorite, ali i one koji su ti se do sada pokazali neodgovarajućim.

Sadržaj paketa: dnevna krema, noćna krema, hijaluronska krema i piling za lice

Sadrži: 20 ml

Podijelite na socijalnim mrežama

3 recenzije za Gloria – Mini set

 1. Nada

  Vaš mini set vam je tako odlična stvar, sve pohvale za ideju. Ja sam ga nedavno kupila i odličan je potez jer se na maloj količini može isprobati kremice i piling, i odmah vidite da li vam to odgovara ili ne! Uživam u ovom “testnom” periodu a jedini problem je što meni sve odgovara.

 2. Tea

  Predivan set. Savršen za one koji često putuju. I kad potrošim nešto iz mini seta uvijek mogu dopuniti iz velikog pakovanja.
  Preporučujem od srca.

 3. Tea

  Predivan set! Savršen za one koji često putuju. I kad potrošim nešto iz mini seta uvijek mogu dopuniti iz velikog pakovanja.
  Preporučujem od srca.

Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *