Blog

Živite 100% BIO trudnoću uz MATARRANIJU

Prirodna njega za lice i tijelo
Podijelite na socijalnim mrežama

Tijekom trudnoće postoje stalne sumnje o tome što je dobro za nas i za dijete. Najprirodnije je, najzdravije, u bilo kojem trenutku života. Ali moramo biti pažljiviji nego ikad u ovoj fazi, jer čak i ako koristimo ekološke i prirodne proizvode, i oni mogu biti štetni. Aktivni sastojci biljaka mogu štetno djelovati na dijete tijekom trudnoće, pa i u vrijeme dojenja, jer postoje komponente koje se mogu prenijeti preko majčinog mlijeka.

Obično dobivamo korisničke upite s pitanjima o tome koji proizvodi mogu ili ne mogu koristiti u ovom razdoblju. Zbog toga želimo u ovaj post uhvatiti preporuke koje se tiču ​​prirodne kozmetike MATARRANIA te trudnoće i dojenja.

Jedini proizvodi naše organske kozmetike koje savjetujemo da se ne koriste u ovim fazama su:
Balzam za usne od cimeta i klinčića, koji sadrži klinčiće koji se ne preporučuju u trudnoći, jer su stimulans maternice.
Cimet, klinčić, ylang-ylang hidratantno ulje za tijelo, koje također sadrže i klinčiće.
Anticelulit i učvršćujuće hidratantno ulje za tijelo, zbog sadržaja kofeina.
Uljepšavajući vrat i dekolte, jer sadrži kadulju, koja se također ne preporučuje, jer ima abortusna svojstva.
Regenerirajući i učvršćujući serum za zrelu kožu, jer sadrži esencijalno ulje rockroze koje je hemostatsko.

Svi ovi proizvodi naznačuju ovo upozorenje na označavanju kutije, na tehničkom listu i na web stranicama svakog proizvoda. Ostatak proizvoda može se bez problema koristiti. Ali nije sve negativno, jer u MATARRANIJI imamo specifičan asortiman za njegu mama i beba. Proizvodi formulirani s posebnom pažnjom, uzimajući u obzir vaše posebne potrebe.

Ulje za hidrataciju tijela protiv strija. Sprječava pojavu strija i gubitak elastičnosti na koži, ostavljajući je glatkom, mekom i njegovanom. Može se koristiti s potpunim mirom, nanesite nekoliko kapi na ruke i raširite je na ranjiva područja čvrstom kružnom masažom prema gore, do dva puta dnevno ako je potrebno.

Dječji hidratantno ulje za tijelo i osjetljivu kožu. Štiti i hidratizira osjetljivu kožu. Preporučujemo ga za svakodnevnu njegu djeteta, od rođenja, za upotrebu lica ili tijela. Vrlo je pogodna za masažu dojenčadi, olakšava kontakt s djetetom i polako se upija. Nanesite nekoliko kapi na ruke i lagano masirajte, od stopala do srca, sporim pokretima tekućine. Nakon što dijete nježno preokrenete, učinite isto s druge strane. Na kraju, nanesite samo nekoliko kapi na glavu da izbjegnete začepljenje kapka i da omekšate kosu i vlasište. Ulje se može dodati i u vodu za kupanje! Eterično ulje naranče pomaže im da se opuste i zaspe.

-Zdrava guzica. Pelenska krema. Štiti, omekšava, smiruje i regenerira bebinu osjetljivu kožu. Na čistu kožu nanesite malu količinu, njegujući masažu, kako biste izbjegli iritacije ili popravili postojeće. Jedino što treba uzeti u obzir kod ove kreme je izbjegavati izlaganje tretirane kože suncu, jer sadrži hipericum, koji je fotosenzibilna biljka.

Preporučujemo vam da računate na MATARRANIJU tijekom ovog vrlo posebnog razdoblja života. Probajte našu liniju mama i beba, nećete požaliti!

×

Bok!

Dobrodošli! Izaberite asistenta ili nas kontaktirajte na e-mail info@purpurabio.com

× Kako Vam možemo pomoći?