Blog

Kako njegovati vaše ruke na prirodan način

Kako njegovati vaše ruke na prirodan način
Podijelite na socijalnim mrežama

BEAUTY TIPS kako biste imali lijepe ruke!

Sada kada moramo oprati ruke više nego inače, važno je razmišljati i o hidrataciji. Hidroalkoholni gelovi i neki sapuni mogu nam isušiti kožu, pa joj dodatno uljepšavanje ne škodi.

Zašto ako se svakodnevno brinete o koži lica, to ne činite o koži ruke?

Prošlost je brinuti se o njima tek kad ih primijetite suhe, zategnute ili dehidrirane, morate ih svakodnevno maziti i vidjet ćete kako ih možete poboljšati i učiniti da izgledaju mlađe i glađe.

Ruke su jedno od područja vašeg tijela na kojem je prije zabilježena vaša dob, između ostalog i zato što se mi ne brinemo o njima onako kako bi trebali. Stoga se spremite da promijenite svoju rutinu ljepote pomoću ovih savjeta kako biste se brinuli o njima.

SAVJETI KAKO NJEGOVATI VAŠE RUKE NA PRIRODAN NAČIN:

  1. Izbjegavajte vruću vodu. Ako ih svakodnevno perete vrućom vodom, vaše ruke ne samo da će postati suhe, već će i postati dehidrirane. Pokušajte ih oprati u toploj ili hladnoj vodi.
  2. Hidrirajte ih svaki dan. Učinite to dva puta dnevno: ujutro i noću prije spavanja. A ako ih pretjerano perete, pričekajte nekoliko minuta i ponovno nanesite drugi sloj kreme kako biste poboljšali vlagu na koži.
  3. Zimi nosite rukavice. Hladnije dane rukavice vas ne samo zagrijavaju, već će vas zaštititi i od štete koju hlad i vjetar mogu nanijeti vašoj koži.
  4. A kod čišćenja kod kuće, također rukavice. Proizvodi za kućanstvo često sadrže mnogo kemikalija i deterdženata koji štete ne samo vašoj koži, već i noktima.
  5. Jednom tjedno piling ruke. Možete koristiti piling tijela i iskoristiti priliku za opuštajuću masažu. Ne samo da ćete ukloniti mrtve stanice, nego ćete aktivirati cirkulaciju i dobit ćete stvarno mekane ruke.
  6. Šok tretman jednom mjesečno. Možete to učiniti češće ako primijetite da su vam ruke vrlo hrapave. Nanesite debeli sloj ovlaživača prije spavanja i stavite pamučne rukavice, a možete se odlučiti i za čarape ako vam je ugodnije.

Zašto je naša Kleopatra krema za ruke specijalna?

Višestruka popravljajuća krema za ruke iz Beauty Secrets iz Kleopatre formulirana je s 3 jasna prostora: hidrirati, liječiti i zaljubiti se u njenu aromu sandalovine i vanilije.

Krema, puna prirodnih sastojaka, koju ćete htjeti koristiti iznova i iznova, a u kojoj ne biste mogli propustiti:

  • Kakao maslac. Pruža elastičnost, hidrataciju i hranjivost. Popravlja suhu ili ispucalu kožu, omekšava je i čini fleksibilnijom. Izvor je antioksidansa, vitamina i minerala.
  • Shea maslac. To je umirujuće, ljekovito, restorativno, zaštitno i vrlo hranjivo. Idealno za tretiranje sušnije i dehidriranije kože kao i za glatkoću i mekoću.
  • Povrće skvalan. To je popravljajuće i umirujuće ulje koje prodire kroz kožu, obnavljajući lipidnu barijeru i održavajući njezinu hidrataciju. Kožu ostavlja vrlo mekom i svilenkastom, kao i štiti od hiperpigmentacije i preranog starenja.

A ako su vam ruke često presušile, uvijek nosite mali format sa sobom. Format 30 ml naše kreme za ruke idealan je za nošenje u torbi, možete ih hidrirati u bilo kojem trenutku.


×

Bok!

Dobrodošli! Izaberite asistenta ili nas kontaktirajte na e-mail info@purpurabio.com

× Kako Vam možemo pomoći?